top

Om Track Recruitment

Vi vil være de bedste til at optimere virksomheders samlede produktivitet

Livslange relationer

Vores vision og formål er, at være de bedste til at optimere virksomheders samlede produktivitet
via rekruttering og HR services, primært indenfor search & selection.

Vores afsæt er at gøre virksomheders resultater endnu stærkere. Vi vil hjælpe mennesker videre i deres karriere. Vi ønsker, at det skal gå andre mennesker det godt i deres liv, og at de skal opnå succes! Vi vil gøre en forskel og skabe livslange relationer.

Vi oplever kandidater, som ofte skifter job - og det er bestemt ikke noget vores kunder bifalder.​

Virksomhederne oplever konstante forandringer og skærpet konkurrence. For at opnå succes skal de fleste virksomheders ledere og medarbejdere være videnstunge. Det er både dyrt og svært at bevare et højt vidensniveau, når der er høj medarbejderomsætning. Det tager tid for nyansatte ledere og medarbejdere at opbygge den rette viden og kompetencer for at bidrage med den rette værdi. Og derfor efterspørger virksomhederne ledere og medarbejdere, som bliver i en længere årrække.

Vi hjælper virksomheder med at finde kandidater, som bliver længe i deres job, i en verden hvor ansættelserne bliver kortere og kortere.​

Her kommer ordet track record ind. Vi hjælper virksomheder med at øge deres samlede produktivitet via rekruttering af dygtige medarbejdere til virksomhedens grundstamme. Det kræver en meget strømlinet grundig proces, hvor kandidaterne bliver nøje vurderet og testet for at sikre det helt rette match for alle. Ved at afkode kandidatens track record kan vi vurdere, om kandidaten kan blive del af virksomhedens grundstamme i årevis.​

Track Recruitment er startet af teamet bag Hammer Andersen, Malene Hammer Andersen og Hans Hammer Andersen. ​

Hammer Andersen startede blev grundlagt i 2006 og har speciale i rekruttering til kommercielle stillinger. Hammer Andersen kører for sig selv, mens Track har sine egne erfarne konsulenter. Der er rig erfaring bag Tracks koncept og metode.​

Track er startet på baggrund af en stigende efterspørgsel fra vore kunder, som ønsker vores assistance på andre rekrutteringer end kommercielle - ”I skal jo bruge jeres viden og jeres search tilgang..”​

Tal med en ekspert

Vi er lige her!

Vi har både tid og lyst til at høre om dine ønsker og besvare dine spørgsmål.

En mission for livet…

Vores værdier blev ikke udtænkt fra dag 1. De er vokset og forfinet over tid, og er nu blevet en fast del af os og vores arbejde. De er vores DNA. Når du samarbejder med os eller er ansat hos Track Recruitment eller Hammer Andersen, så håber vi, at du vil opleve følgende:

Kvalitet og effektivitet

Vi leverer løsninger til tilfredshed og gavn for alle deltagere i vores projekter. Vi arbejder konstant på at udvikle vores processer, mennesker og værktøjer. Vi overholder aftalte deadlines. Viden, kvalitet og tid forenes, således at vi løser projekter til alles tilfredshed.

Vi bestræber os på rettidig information og kommunikation.

Ansvarlighed og integritet

Vi gør det rigtige og holder ord i alle vores forhold. Vi elsker de gamle dyder; ansvarlighed, vedholdenhed og ordentlighed. Ledelsen har altid din ryg. Når du fejler, så tager vi ansvar og retter op.

Profitabilitet

Vi hjælper vores kunder med at styrke deres organisation og dermed blive mere profitable. Derfor er profitabilitet også vores fokus. Vi driver en profitabel virksomhed.

Den gode oplevelse

Vi tilstræber, at alle parter vil opleve os som venlige, kompetente, vidende og inspirerende konsulenter, som leverer høj kvalitet.

Kærlighed (whaaat?), frihed og plads til den enkelte:

Vi er mennesker med hjertet på rette sted. Vi forsøger at skabe noget så sjældent som en virksomhed, hvor vi kan blive gamle sammen. Og det handler ikke om fodboldborde eller gungho plakater.… men om at være en arbejdsplads, hvor vi hygger os og brænder for det vi laver. Det handler om mennesker og hvordan vi har det sammen. Vi ansætter vidensmennesker, som kan tage ansvar for deres eget job. Vi udviser tillid, støtter og hjælper hinanden – og vil hinanden det bedste.

Glæde

Vi lever kun én gang! Livet skal nydes og leves. Og det kan man bedre med en sund virksomhed, hvor der er økonomi til udvikling, muligheder og man kan have det sjovt. Selv om vi har arbejdstøjet på, så er der masser af smil, grin, konstruktiv sparring, brainstormings og højlydte debatter til frokost. Livet er for kort til andet end glæde og det lyse sind.

Styrke

Vi gør hinanden stærke. Styrker vores viden, værktøjer, processer og mennesker. Vi kæmper for at løse vores opgaver – også når det er svært. Vi bliver ved. Og når vinden blæser, så står vi fast og støtter hinanden.